Philippe Starck "Stylish and contradictory"

Salon inventar kollektioner: Classic, moderne, techno, En designer, der altid udtrykker forskellige genrer i hans design: udfordrende og traditionelt. Beskrevet som den eneste designer til at have nået "status af en rockstar", Philippe Starck er lige så rost som kritiseret. Moderne selvom mistroisk over for fremskridt, forsigtigt "selv promoverende", med foragt for pressen, har Starck opbygget et imperium af design på frugtbar, modsigende fundamenter. Starck design krydser forskellige genrer og udfordrer ethvert traditionelt design, fra smarte hoteller i New York til tandbørster. Ifølge Stark, oprettelsen af smukke objekter og strukturer er kun et potentiel biprodukt af hans højeste mission: at skabe et ærligt og brugervenligt respektfuld design.

 

Giovannoni Design

Salon inventar kollektion: Green First Collection Stefano Giovannoni - arkitekt, industriel og indretningsarkitekt - og Elisa Gargan Giovannoni - indretningsarkitekt og Stefano's kone, har designet øko-sustanable frisørsalon møbler for Presence Paris Green First Collection. Architect, industri og interiør designer, født i La Spezia, bor og arbejder i Milano samarbejder med virksomheder, herunder Alessi, BM, Deborah, Fiat, Flos, Henkel, Helit, Inda, Laufen, Magis, Normann Copenhagen, Oras, Oregon Scientific, Seiko, Siemens, 3M, Voismart, osv. Han har også designet en række produkter, som har mødt stor kommerciel succes, herunder for Alessi, Girotondo og Mami, plastprodukter, Bagno Alessi og "Bombo" interval for Magis. Vinder af adskillige priser og konkurrencer, hans værker er en del af det fantastiske Georges Pompidou-centret og samlinger af MOMA i New York.

Claudio Silvestrin "Austere but not extreme"

Salon inventar kollektion: Tagli Kollektionen hvor Claudio Silvestrins designs er genkendelige ved deres usædvanlige kombination af materialer og den væsentlige elegance, ligesom det komplette sortiment af møbler, Tagli kollektion er designet til Presence Paris kollektionerne. Claudio Silvetrin design er ligesom hans arkitektur: barsk, men ikke ekstreme, moderne og tidløst, elegant men ikke prangende. Disse funktioner har vundet ham samarbejder med vigtige navne som Giorgio Armani, Calvin Klein og "Illy Caffè". Hans design er afhængig af materialer, såsom cement og naturlige cedertræ, og bevare de stringente former, og det er det der skille Claudio ud blandt designere i hans generation.