Design, Teknologi, Innovation, Passion - Maletti 


Siden 1936 er navnet Maletti blevet et synonym med design, innovation, teknologi og frem for alt, passion. En passion, der har ført Maletti til at være nr. 1 i verdenen inden for produktion/design af møbler og inventar til saloner.

Passion for design

Ønsket om hele tiden at forbedre og udvikle salonværktøjerne udfra et synspunkt om æstetik og funktion, har været et bevidst valg fra Malettis side. For at kunne opnå dette har Maletti hentet inspiration fra internationalt anerkendte designere som Philippe Starck, Borek Sipek, Claudio Silvestrins, Ross Lovegrove Christophe Pillet, Didier Gomez, Maurizio Macciocchi, Matta & Varaschin og andre. Klik her for at læse mere om designerne.

Et valg, der har revolutioneret stilarter og skabt alle de tendenser, der er opstået i indretning til saloner i de sidste 30 år.

Passion for Teknologi

Forskning og teknologisk innovation er et vigtigt parameter for Maletti og fokus er hele tiden på at forbedre arbejdsforholdende for operatøren, men så sandeligt også for kundeoplevelsen. Heraf  kan nævnes rulle- og/eller luftmassage samt den berømte farve-terapi-hætte, kombineret med serien af vand-specifik udrensning af håret (SHW System). 

Alle nyskabelser fra Maletti, er med årene blevet til en standard i salonerne verdenen over.


Maletti i dag

Maletti er indenfor sin branche, den virksomhed, der har den mest omfattende produktportefølje. En portefølje med kreationer fra nogle af de største designere i verden. Administrationen er et sted i rue Royale i Paris og produktionsselskabet ligger i Sao Paulo med 33.000 kvadratmeter moderne fabrikker. Et tætmasket distributionsnet, der dækker hele planeten, og med det største showroom i verden dedikeret til skønhed og design. Dette er Maletti i dag, 75 år efter det blev grundlagt af Guerrino Maletti.


Maletti i Danmark

Abildgaard Design fik tilbage i 2013 eneforhandlingen af Maletti i Danmark. Herudover har Abildgaard Design indgået eksklusivt samarbejde med henholdsvis L’Oréal og Creademic om vejledning og udførelse i forbindelse med opstart eller opgradering af din salon. I dag har Abildgaard Design mere end 10 års erfaring indenfor frisør branchen. Læs mere om Abildgaard Design – klik her.  


Maletti showroom

Du finder udvalgte Maletti møbler her:

Sjælland - Bredgade 12, 1260 København K. 

Jylland - Østerbro 10, 6933 Kibæk