Behandlingsbrikse


Dit valg af behandlerbrikse afhænger af hvor meget plads du har, behov for hylder under briksen, komfort samt funktionalitet. Maletti’s udvalg indeholder alle disse behov.

Massage-, kosmetolog-, wellness-, alternativ behandling, der er mange som vil kunne bruge en af de mange Maletti behandlingsbrikse. Se også Kosmetologstole – måske er det en behandlingsstol, som passer til dit behov.

Behandlingsbriksene er fra Maletti's Easy Beauty samt Nilo serie.

Herunder finder du et overblik over samtlige behandlingsbrikse samt priser og produkt informationer.

behandlingsBrikse - overblik

Scroll længere ned på siden og se priser og billeder af alle behandlerbrikse.

Behandlingsbrikse - massage, kosmetolog og wellness

 

King Round

Behandlingsbriks fra EASY BEAUTY serien med espresso eller egetræ struktur. Behandlingsbriksen kan bruges til mange formål og med mulighed for åndehul som massagebriks. Justering af højden, ryg-og fodende er elektrisk . Der er hylde under briksen. Papirholder, andre træsorter, armlæn  og varme i madressen kan tilkøbes. B 72-79 x D 202 x H 64-82 cm.   

Vejl. pris ekskl. moms: 36.295 kr. (uden varme) 

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 1.091 kr.

Vejl. pris ekskl. moms: 39.995 kr. (med varme)

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 1.202 kr.

 

King Square

Behandlingsbriks fra EASY BEAUTY serien i beige med espresso eller hvid træ struktur.  Behandlingsbriksen kan bruges til mange formål og med mulighed for åndehul som massagebriks. Fås med hylde under briksen. Papirholder, andre træsorter, armlæn og varme i madrassen kan tilkøbes.  B 77 x D 202 x H 66-85 cm. 

Vejl. pris ekskl. moms: 39.850 kr. (uden varme)

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 1.198 kr.

Vejl. pris ekskl. moms: 43.995 kr. (med varme)

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 1.320 kr.

 
 

Lavanda Well/Thermic

Behandlingsbriks fra NILO serien med hvid madras og med struktur i wenge, ceder træ eller blank hvid. Briksen kan justeres i højden og fås også i Lavanda Well Thermic, hvor der er varme i madrassen. Behandlingsbriksen kan bruges til mange formål. Der kan fjernes en pude således at ansigtshul fremkommer og briksen kan således bruges som massagebriks. B 72-88 x D 202 x H 63-88 cm. 

Der kan købes følgende tilbehør: fodkontrol, papirholder, hovedstøtte, arm-hovedstøtte og cover til madrassen.

Vejl. pris ekskl. moms fra: 51.495 kr. (Lavand Electric)

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 1.545 kr.

Vejl. pris fra 55.980 kr. (Lavanda Electric Thermic)

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 1.680 kr.

 
 

Harmony

Behandlingsbriks fra EASY BEAUTY serien. Elektrisk justering i højde og ryglæn. Behandlingsbriksen kan bruges til mange formål. Der kan fjernes en pude således at ansigtshul fremkommer og briksen kan således bruges som massagebriks. Der er hylde under briksen og papirholder for enden kan tilkøbes. Briksen fås både i hvid og espressofarvet. B 73 x D 201 x H 62-91 cm. 

Vejl. pris ekskl. moms: 26.995 kr.

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 812 kr.

 

Tugu

Behandlingsbriks fra NILO serien med hvid madras og med understel i teak træ. Briksen justeres manuelt i højden. Behandlingsbriksen kan bruges til mange formål. For enden af briksen er der en pude med ansigtshul således at briksen kan bruges som massagebriks.  B 81 x D 202 x H 70 cm. 

Skuffe kan tilkøbes til briksen.

Vejl. pris ekskl. moms: 24.695 kr.

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 743 kr.

 
 

LEADER

Behandlingsbriks fra EASY BEAUTY serien i hvid og med hvidt metal stel med to hjul under. Behandlingsbriksen kan bruges til mange formål. Der kan fjernes en pude således at ansigtshul fremkommer og briksen kan således bruges som massagebriks. Briksen er med elektrisk justering i højden, ryg og fodende. Papirholder og varme i madrassen kan tilkøbes. B 71 x D 201 x H 56-85 cm. 

Vejl. pris ekskl. moms: 23.350 kr. (uden varme)

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 702 kr.

Vejl. pris ekskl. moms: 26.319 kr. (med varme)

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 791 kr.

 
 

OLIMPIA

Behandlingsbriks fra EASY BEAUTY serien i hvid og med hvidt metalstel. Behandlingsbriksen kan bruges til mange formål. Der kan fjernes en pude således at ansigtshul fremkommer og briksen kan således bruges som massagebriks. Briksen er med elektrisk justering i højden samt manuel justering i ryglænet. Papirholder kan tilkøbes.

Vejl. pris ekskl. moms: 11.450 kr.

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 345 kr.


Transportable behandlingsbriks

 
 

Daisy

Transportable massage behandlingsbriks fra EASY BEAUTY serien i lyst træ. Manuel justrering i højden og armlæn. Behandlingsbriksen kan også bruges til andre formål end massage. Der kan fjernes en pude således at ansigtshul fremkommer. Der medfølger en pose til at bære briksen i, og den er nem at tranportere med en vægt på kun 16 kg. B 75 x D 183-211 x H 57-83 cm. 

Vejl. pris ekskl. moms: 3.475 kr.

 

SMILE Massagestol

Transportabel massagestol til massagebehandlinger fra EASY BEAUTY serien med polstret hvidt sæde, metalstruktur og 7 puder. Der medfølger taske til at bære stolen i. B 47 x D 78 x H 128 cm. 

Vejl. pris ekskl. moms 4.195 kr.

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 127 kr.

Alle priser er stykpriser i Dk. Kr. ekskl. moms levering og montering. Vi tager forbehold for tastefejl.