Kosmetolog stole


Malettis udvalg af kosmetolog stole er med fokus på høj komfort og kvalitet. Her er der både tænkt på kunden og behandleren. Kosmetolog stolene kan bruges til mange ting i en salon såsom ansigtsbehandlinger, let massage, pedicure mm. Derfor vil det også være muligt at tilkøbe forskellige ting til en kosmetologstol.
Kosmetolog stolene er lavet af materialer, som er tilpasset de miljøer som de skal indgå i. 


Alle stolenes indstillinger styres elektronisk eller manuelt. Nogle af kosmetolog stolene har indbygget massagefunktion og til andre kan der tilkøbes varme.


Herunder finder du et overblik over samtlige kosmetolog stole og pedicure stole samt priser og produkt informationer.

Kosmetolog stole - pedicure stole overblik

Scroll længere ned på siden og se priser og billeder af kosmetolog - og pedicure stole.

Kosmetolog stole - pedicure stole

 
 

Venere Beauty

Hvid kosmetolog stol med polstring fra EASY BEAUTY serien og justerbar i ryg og fodende og armlæn og hovedstøtte kan tages af. Der kan tilkøbes manicurekar til. Kosmetolog stolen er også velegnet til frisørsaloner til f.eks ordning af bryn og vipper.  B 89 x D 100-119 x H 60-199,5 cm. 

Vejl. pris ekskl. moms: 19.990 kr.

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 602 kr.

 
 

Verere Podo

Hvid kosmotolog- og pedicure stol med polstring fra NILO serien. Hydraulisk pumpe for justering i højden og for at dreje stolen. Justerbar med gaspumpe i ryglæn og manuel justering i fodende. Hovedstøtte og armlæn er flytbart og der kan tilkøbes manicurekar til. B 82 x D 178-205 x H 58-77 cm. 

Vejl. pris ekskl. moms: 22.500 kr.

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 677 kr.


Pedicure stole

 

Foot Classic

Pedicure stol med fodkar fra EASY BEAUTY serien. Stolen fås i beige, hvid og sort, og basen er hvid. Ryglæn og sæde kan justeres manuelt, og hele sædet kan drejes rundt, så kunden nemmere kan sætte - og rejse sig fra stolen. Ryglænet og sædet er med indbygget massage. B 85 x D 137 x H 132 cm.

Pumpe til pedicurekaret kan tilkøbes. 

Vejl. pris ekskl. moms: 42.500 kr.

Leasing pr. mdr. ekskl. moms: 1.276 kr.

Alle priser er stykpriser i Dk. Kr. ekskl. moms levering og montering. Vi tager forbehold for tastefejl.